casino

60 Second Heist!

Överträffa lagen för en enorm potentiell vinst: det är hett om öronen i 60 Second Heist, en spelautomat med 5 rullar och 1 024 spelvägar, med 4ThePlayers revolutionerande WIN TIME-funktion!

 

Om du är en sucker för adrenalinstinna filmer som är baserade på snabba bilar, snabba karaktärer och ännu snabbare rån – ta plats i den högoktaniga världen av 60 Second Heist slot! Att springa ifrån lagen är ett heltidsjobb när du ansluter dig till det här högklassiga gänget, med enorma belöningar för dem som klarar av hettan. Skapad av 4ThePlayerYGS Masters-nätverket, är det första man kan säga att 60 Second Heist ser vansinnigt bra ut, med en extremt rik grafik som kombinerar utseendet och känslan av kultförklarade arkadspel och snygga videoslots.

I rollistan finns specialagentpoliser, Muskelkillen, Cool-killen, maskerade heistgangsters – tillsammans med buntar av sedlar, diamanter och andra rika byten. Om du räknar in spelets funktioner som ett 1 024-vägs slotscape och den banbrytande Win Time-funktionen med 60 sekunders free spin-tidsprövning, så har det aldrig varit så spännande att genomföra ett försök till rån på en slot. Det här spelet har också ett Big Reel Portrait Mode®, som verkligen ökar den uppslukande upplevelsen.

Author Image
Laura

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *