casino

Gudomliga vinster i Divine Fire av GAMOMAT

Divine Fire är det senaste spelet från den tyska GAMOMAT-studion med det mycket populära Fire Respins, en funktion som finns i flera av deras andra spel. Studion levererar exklusivt innehåll för operatörer som använder Braggs ORYX Gaming-plattformar och lösningar.

Spelet utspelar sig i det antika Grekland och är inspirerat av myten om Hephaestos, hantverkarnas, smedernas och naturligtvis eldens gud, som skapar metallarbeten både för gudarna och mänskligheten i sin smedja i vulkanen Etna.

Två gudomliga egenskaper…

Spelets ursprungliga huvudfunktion kretsar kring bokscatters: om du samlar tre av dem aktiveras Free Games och en av symbolerna dras slumpmässigt, vilket gör den till bonussymbol. Inom Free Games-funktionen, om spelaren får en vinnande kombination, blir alla symboler på hjulen med vinnande kombinationer nudgade och blir bonussymboler. Hjul fulla av Bonussymboler gör att alla linjer på dem betalar, vilket i sin tur öppnar möjligheter till enorma belöningar.

Den andra huvudfunktionen är publikens favorit Fire Respins som passar perfekt till temat med eldguden. Fire Respins utlöses när spelaren får fem eller fler eldiga Fire Orbs, vilket ger spelaren 3 Respins. Under den här fasen är Fire Orbs klibbiga och stannar på plats, medan alla andra symboler blir individuella hjul och börjar snurra. Sticky orbs innehåller kontantpriser och Mini, Minor och Major jackpottar i spelet.

 

När en annan Fire Orb landar under Free Respins återställs respin-räknaren till 3, vilket innebär att spelarna ofta får mer än bara 3 respins. Om spelaren fyller alla positioner med Fire Orbs utlöses jackpotten Inferno som ger spelaren en enorm eldig vinst.

…och två sidofunktioner!

Dessutom innehåller spelet ytterligare två sidofunktioner som är kännetecknande för GAMOMAT-studion. För att öka sina belöningar kan spelarna välja att spela Card gamble genom att gissa färgen (röd eller svart) på det översta kortet i kortleken. Ladder gamble, å andra sidan, tar spelarna upp eller ner för stegen där belöningarna ökar med högre steg i stegen. Spelarna kan också samla in sina vinster när som helst och på så sätt avsluta sidospelet.

Spelets medelhöga volatilitet och en hyfsad RTP på 96,14%, i kombination med flera avledningsmekanismer, är alltså gjort för att tillfredsställa de spelare som älskar att ständigt bli underhållna – samtidigt som de har en chans att vinna stort. Med aldrig ett tråkigt ögonblick kommer denna slottitel garanterat att behålla fokus och engagemang hos både experter och tillfälliga spelare!

Author Image
Laura

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *