Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Lifestyle

Finding Anamika first look: Madhuri Dixit is a global superstar on the run

Vad händer när en global superstjärna försvinner och ett noggrant skapat nät av lögner börjar röra sig i spåren av hennes försvinnande? Ett spännande drama som snart kommer att strömma på dina personliga handhållna skärmar.

På Tudum, det globala fanevenemanget som Netflix arrangerade, delades det första utseendet på Madhuri Dixit-fronted drama Finding Anamika. Producerad av Karan Johars Dharmatic Entertainment, har den regisserats av Karishma Kohli och Bejoy Nambiar.

LÄS OCKSÅ | liveNetflix Tudum Global Fan Event Live -uppdateringar
Det ser också att Sanjay Kapoor återförenas med Madhuri på skärmen efter nästan två decennier. Madhuri och Sanjay delade senast skärmen under 1997 års Mohabbat. Medan Sanjay har blivit OTT -regelbunden av olika slag, kommer detta att föra Madhuri på strömmande skärmar. De två kommer ihåg för sin kemi på 90 -talets hit Raja.

Enligt Netflix -briefen, Finding Anamika kretsar kring en global superstjärna som plötsligt försvinner. När polis och nära och kära letar efter svar på hennes försvinnande avlägsnas hennes perfekt utformade fasad och avslöjar dolda sanningar och smärtsamma lögner i en ikonisk skådespelers liv.

Serien innehåller också Manav Kaul, Lakshvir Saran, Muskkaan Jafari och Suhasini Muley som en del av rollistan.

Author Image
Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *