Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Lifestyle

När Salman Khan accepterade bröllop med Sangeeta Bijlani avbröts efter att hon “fångade” honom: “Även inbjudningar trycktes”

Skådespelaren Salman Khans privatliv har alltid varit föremål för mycket sensationell diskussion. En av hans välkända relationer var med Sangeeta Bijlani. De träffades i över ett decennium och var till och med på väg att gifta sig. Sangeeta gifte sig med cricketspelaren Mohammed Azharuddin och slutade sin karriär i Bollywood. Idag förblir hon och Salman på hjärtliga villkor.

I en intervju med Times Of India, tidigare i år, sa hon, “Anslutningarna bryts inte”, sa hon när hon tillfrågades om hur hon har upprätthållit en vänskap med Salman genom åren. ”Anslutningarna försvinner aldrig. Kärleken mellan dina partners, skolkompisar försvinner aldrig. Folk kommer och går. Ingen kommer att vara permanent i livet. Det betyder inte att du känner dig bitter eller arg. Vid ett tillfälle utvecklas du. Det fanns en tidpunkt i mitt liv där jag var barnslig och dum, men jag är vuxen nu. Livet är fullt av upplevelser. ”

Läs också | Somy Ali om ex-pojkvännen Salman Khan: ‘Vet inte hur många flickvänner han har haft sedan jag lämnade’
Under sitt framträdande på Koffee With Karan hade Salman talat om att nästan gifta sig med Sangeeta. ”Det var en tid som jag verkligen ville gifta mig och då gick det bara inte. Jag har alltid kommit så nära. Folk har kalla fötter. ‘Theek hai, pojkvän, isko zindagi bhar jhelna padega kya (De tycker att jag är en bra pojkvän men det är svårt att tolerera mig för resten av livet).’ Med Sangeeta var även korten och alla tryckta, ”sa han.

När Karan frågade om bröllopet var avstängt när hon fångade honom, försökte skådespelaren åsidosätta frågan innan han accepterade “Ja, typ.” Han tillade att ”jag fastnar. Jag är dum.” Han ändrade sedan låt och sa: “Vad pratar du om?”

Salman Khans singelliv verkar också förvirra hans familj, vilket Arbaaz Khan avslöjade i sitt avsnitt av Pinch with Anil Kapoor. “Vi är trötta”, hade han sagt.

Sangeeta debuterade i Bollywood 1987 med Qatil, mittemot Aditya Pancholi. Hon har också medverkat i filmer som Tridev, Hathyar och Jurm. Salman sågs senast i Radhe: Your Most Wanted Bhai. Sangeeta nämnde att hon förväntar sig att göra en comeback, helst genom webbshows eftersom det verkar vara det som tilltalar publiken.

Author Image
Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *